Sadržaj izdvojen po datumu: Svibanj 2018

OGLAS ZA PRIJEM U JAVNI RAD 2018.G.

Temeljem mjere za poticanje zapošljavanja iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za 2018.g. i ukazane potrebe Općina Nijemci prima u javne radove "Hortikulturalno uređenje, revitalizacija površina te priprema i organizacija manifestacija i društvenih događaja na području Općine Nijemci" 14 osoba na određeno vrijeme od 6 mjeseci.

Više...

POTPISAN UGOVOR O FINANCIRANJU ZA MJERU 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu'

Općini Nijemci je odobren još jedan veliki projekt i to u sklopu mjere 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu'' koji je bio raspisan u sklopu Mjere 07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.,

Više...

ZAKONSKA OBVEZA POSJEDNIKA O ISPITIVANJU PLODNOSTI TLA DRŽAVNOG POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA

Zakonom o poljoprivrednom zemljištu (NN 20/18) propisana je obveza praćenja stanja polj. zemljišta kroz ispitivanje plodnosti tla.

S tim u vezi obavještavaju se svi posjednici državnog poljoprivrednog zemljišta putem zakupa, dugogodišnjeg zakupa i koncesije, da su u obvezi ispitivanja plodnosti tla sukladno članku 27.-34. Pravilnika o metodologiji za praćenje stanja poljoprivrednog zemljišta.

U svrhu ispitivanja u prilogu su Obavijesti Hrvatskog centra za poljoprivredu, hranu i selo kao i upitnici i Zahtjevi  koje je potrebno popuniti i dostaviti Zavodu za tlo u Osijeku na adresu: Vinkovačka cesta 63c ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 31. svibnja 2018.g.

Više...

25 GODINA OPĆINE NIJEMCI

15. svibnja u Nijemcima obilježeno je 25. godina Općine Nijemci.
Općina Nijemci je odlukom Sabora 1993. godine nastala u obimu u kakvom je i danas.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed