Općina Nijemci organizira besplatnu edukaciju za engleski jezik

Općina Nijemci organizira besplatnu edukaciju za engleski jezik za visokoobrazovane mlade i studente sa područja općine Nijemci čija je razina poznavanja engleskog jezika A1.2. i A2.1. Kandidat mora imati pismenu potvrdu iz škole stranih jezika o stupnju predznanja engleskog jezika po Stupnjevima Vijeća Europe iz škole stranih jezika koja je članica Zajednice škola stranih jezika.

 

NAPOMENA: Razina predznanja engleskog jezika se određuje na temelju rezultata testiranja koje polaznik mora obaviti u školi stranih jezika, škola koja provodi testiranje mora biti članica Zajednice za Strane jezike. Ukoliko polaznik ima već odgovarajuću potvrdu o razini predznanja ne mora se ponovno testirati. Potvrdu priložiti uz prijavnicu.

+

Prijavnicu i potvrdu dostaviti poštom ili osobno na adresu Trg kralja Tomislava 6, 32245 Nijemci, s naznakom '' EDUKACIJA ZA ENGLESKI JEZIK'' ili na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 12.5.2014. godine.

 

PRIJAVNICA ZA

Edukacija za engleski jezik

Ime i prezime:                                                                        
OIB:  
Adresa:  
Kontakt:  
Razina predznanja engleskog jezika: