BOŽIĆ U NIJEMCIMA

 

U Općini Nijemci, u organizaciji Turističke zajednice Općine Nijemci, od 21. prosinca 2017. godine do 01. siječnja 2018. godine održava se  manifestacija „BOŽIĆ U NIJEMCIMA“. 

Manifestacija se održava u središnjem parku u Nijemcima. Za te dane Turistička zajednica Općine Nijemci organizirala je bogat kulturno-zabavni program. Manifestacija je počela 21. prosinca 2017. godine kićenjem božićne jelke u središnjem parku u Nijemcima. Jelku su okitili učenici 8-ih razreda Osnovne škole "Ivan Kozarac" Nijemci. U subotu, 23. prosinca 2017. godine održan je bogat kulturno-umjetnički program za djecu. Nastupale su dječje folklorne skupine, učenici osnovnih škola sa područja Općine Nijemci, organiziran je dolazak Djeda Božićnjaka, vožnja kočijom, te Božićni sajam. Dana 27. prosinca 2017. godine održan je koncert KUD-a pri DVD Nijemci, zborova koji izvode duhovnu glazbu: "LAUS TIBI", "GRACIJA" i "DVIJE DUŠE". U petak, 29. prosinca 2017. godine održan je koncert TS VRANAC.
U Novu 2018. godinu stanovnici Općine Nijemci ući će uz koncert TS ČILAŠ.
Djelatnici Općine Nijemci, na čelu sa načelnikom, Vjekoslavom Belajević, žele Vam sretnu, uspješnu i blagoslovljenu Novu 2018. godinu.