SVEČANO OTVORENJE DJEČJEG VRTIĆA "MEDENJAK" U NIJEMCIMA

Dječji vrtić „Medenjak“ iz Vinkovaca otvorio je danas  svoja vrata i u Nijemcima. Ovo je prvi vrtić u općini Nijemci. Otvoren je danas na  veliku radost mališana, njihovih roditelja i općinske vlasti. Svečano je prerezana vrpca i mališani su krenuli u novo razdoblje svoga života.

Eugenija Nemeth vlasnica dječjeg vrtića „Medenjak“ i ravnateljica Valentina Lovrić, kao i predstavnici općinske vlasti, ravnateljica OŠ Tatjana Knežević, općinski načelnik Vjekoslav Belajević  s velikim su zadovoljstvom sudjelovali u realizaciji ove ideje, od samih začetaka pa do njezine realizacije. Otvaranjem vrtića svim stanovnicima općine Nijemci osiguran je odgoj i obrazovanje njihove djece od rane dobi. U vrtić je upisano 45 djece u dobi od 3 do 6 godina i to u dvije skupine. Zaposlene su tri osobe s područja općine Nijemci od ukupno četvero zaposlenih. Cijena vrtića  za roditelje djece iznosi 450.00 kuna, dok će se iz općinskog proračuna izdvojiti još  1.100.00 kn po djetetu. 
Općina Nijemci  i na ovaj način želi pomoći roditeljima u brizi oko svojih najmlađih, jer djeca su budućnost ove zemlje.